Tuindorpweg 41A, Maarn: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Willem De Zwijgerlaan 147
Verkocht


€ 325.000,- k.k.

RUIME GEZINSWONING IN RUSTIGE WOONWIJK

Aangeboden: Ruime tussenwoning – voor een gezin of starter – op een goede locatie in een royaal opgezette woonwijk in de gemeente Woudenberg. De ligging is
dichtbij alle noodzakelijke openbare voorzieningen, zoals winkels en scholen. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde heeft u geen buren, zodat de privacy is gegarandeerd.
Het onderhoud van de woning is goed, mede door het gebruik van hardhouten kozijnen. De achtertuin is praktisch ingedeeld en ook onderhoudsvriendelijk. Er staat een flinke gemetselde berging, die ook via een achterom bereikbaar is. Een fijne oplossing voor het stallen van de fietsen en de tuinspullen.

Begane grond
In de entreehal is een garderobe nis uitgespaard. Naast een toiletruimte is daar ook een trapkast. De woonkamer heeft grote raampartijen die veel lichtinval genereren met een openhaard en de aangrenzende dichte keuken aan de achterzijde is in een rechte opstelling voorzien van diverse keukenapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. Een optie is om uit te bouwen aan de voorzijde van de woning door middel van een erker of eventueel een uitbouw aan de achterzijde van de woning.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met een douchevoorziening en een wastafel.

2e (zolder)verdieping
Een vaste trap brengt u op een voorzolder met de opstelplaats van de Cv-ketel en de mogelijkheid om daar ook de witgoedaansluitingen te maken. Op deze verdieping bevindt zich een ook de vijfde slaapkamer met een dakkapel en veel extra bergruimte.

Extra
De tegenover de woning gelegen garage is tegen een meerprijs vanaf € 30.000,= k.k. te koop

Samengevat
Wilt u wonen in een ruime woning in een bosrijke omgeving, op een centrale plek in ons land maak dan een afspraak voor een bezichtiging.
  • Tussenwoning
  • 198 m2
  • 108 m2
  • 5 slaapkamers


Bekijk meer woningen