Tuindorpweg 41A, Maarn: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Van Hogendorplaan 22

3931 HP, Woudenberg

€ 289.500,- k.k.

WOONTIP VOOR STARTERS: GOED ONDERHOUDEN EENGEZINSWONING

Algemeen
Deze goed onderhouden woning staat voor u klaar! Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn op loopafstand bereikbaar en tevens woont u in een rustige groene leefomgeving.
Zowel de voor- als achtertuin zijn door de gedeeltelijke bestrating onderhoudsvriendelijk en de over de volle breedte geplaatste stenen berging (inclusief elektra) geeft u veel opslagruimte. Er loopt achter de berging een voetpad, zodat ook de fietsen buitenom in de berging kunnen worden geplaatst.

Begane grond
In de entreehal is een ‘garderobe-nis’ aanwezig en een toiletruimte. Ook de meterkast en de trapopgang naar boven is daar gesitueerd. Vanuit de hal kunt u zowel naar de woonkamer als naar de keuken.
De woonkamer is royaal en heeft door de grote raampartijen veel lichtinval. De keuken is dicht en biedt u veel bergruimte. U kookt op gas en er is voldoende plek voor de vaatwasser en de koelkast. Daar is ook de toegang naar de achtertuin.

1e verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de vier slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een inbouwkast. Badkamer met douchevoorziening en wastafel. Over de gehele verdieping ligt een laminaatvloer, terwijl de plafonds met gips zijn afgewerkt met inbouw lichtspots.

2e verdieping
Een vaste trap brengt u naar een tweede (zolder)verdieping waar ruimte is vrijgemaakt voor een werk- of hobbyplek. Er is een dakraam voor voldoende lichtinval en u heeft daar veel extra bergruimte. Daar zijn ook de witgoedaansluitingen en staat er de cv-ketel en mechanische ventilatie.

Extra informatie
o De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen

Samengevat
Voor beginners op de woningmarkt is dit een mooie instapwoning. Veel ruimte en gelegen in een fijne, verkeersluwe woonwijk. Kijkje nemen? Dat kan. Maak nu een afspraak.
  • Tussenwoning
  • 130 m2
  • 92 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen