Tuindorpweg 41A, Maarn: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Utrechtseweg 4

3927 AV, Renswoude

M2_PER_MONTH

Op een uitstekende zichtlocatie aan de drukke doorgaande weg N224, is te huur in Bedrijfsverzamelgebouw WOONCENTRUM RENSWOUDE: Moderne representatieve SHOWROOMRUIMTE (ca 300 m2) gelegen op de begane grond & KANTOORRUIMTE (ca. 500 m2) op de 1e etage. Gezien de locatie en ligging leent deze ruimte zich uitermate als Kantoor- Showroom ten behoeve van Keukens, Meubilair, Woningrichting en overige afbouw- en inrichtingsproducten. De uiterst representatieve ruimte betreedt u via een gezamenlijke entree.
Parkeerruimte is voldoende aanwezig aan de voorzijde van het pand op eigen terrein.

(OPTIONEEL is 1.155 m2 Bedrijfsruimte – Productieruimte – Opslag aanwezig aan de achterzijde)

Het pand kenmerkt zich naast de goede ligging door de moderne uitstraling en de toegepaste duurzame en milieuvriendelijke materialen.
De kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping en zijn van alle gemakken voorzien en van hoogwaardig afwerkingsniveau waaronder een klimaatinstallatie.
De ruimtes zijn naast als geheel ook in te delen in kleinere units van bijvoorbeeld vanaf 25 m2 of een veelvoud daarvan. Kijk ook op: KANTORENRENSWOUDE.NL Kortom alternatieve metrage is bespreekbaar. Het complex is voorzien van een lift dus ook toegankelijk voor mindervaliden. Afwerkingsniveau: tapijt- grindvloer- laminaat, lichtarmaturen, zonwering, pantry en moderne toiletgroepen. Kortom geheel gebruiksklaar !

In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven gehuisvest zoals Verdo Werkt B.V. Nijborg Staalbouw B.V. Vallei & Wetering Dierenartsen en Vleugel Vloeren.

Borgsom of bankgarantie van toepassing.
Huurprijs is vanaf prijs en exclusief energiekosten.
Huurovereenkomst conform model ROZ.
Uitgangspunt is BTW belaste huur.

Bereikbaarheid: Renswoude is centraal gelegen op korte afstand van de snelwegen A12, A28 en de A30.
Parkeerruimte voldoende aanwezig op eigen terrein.
Bushalte openbaar vervoer is voor het complex aanwezig.

Zeker een bezichtiging waard. Nieuwsgierig geworden ? wij verwelkomen u graag op de Utrechtseweg 4.
  • 1.510 m2
  • slaapkamers


Bekijk meer woningen