Tuindorpweg 41A, Maarn: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 0343 444 773

Schoutstraat 14
Verkocht


€ 695.000,- k.k.

KARAKTERISTIEKE GEZINSWONING MET PRAKTISCH COMFORT

U aangeboden: een woning met een verrassende uitstraling. Zo op het eerste gezicht lijkt het uit een andere, verleden tijd te zijn neergezet, maar deze twee-onder-één kap woning is gebouwd in 1978. Nabij het centrum van de gemeente Woudenberg in een bijna verscholen rustige, groene woonwijk springt het karakter van de woning met luiken en ramen met roedeverdeling er sfeervol uit.

Het pand staat op een royaal perceel van maar liefst 807 m2 waarvan een deel wordt ingenomen door een fraaie, goed onderhouden en ingedeelde tuin met gevarieerde beplanting (fruitbomen!), borders en een terras. Er is ruimte voor een moestuin en een houten schuur voor het opslaan van de tuinspullen en gereedschap.
Er staat een garage met eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s, voorzien van een elektrische toegangsdeur, water en elektra en zelfs een laadpaal voor elektrische auto’s. Aan de achterzijde van de garage staat een veranda.
U beschikt qua energiebeheer over 20 zonnepanelen met een totale opbrengst van
bijna 6 kilowatt.

Begane grond
De entreehal beschikt over een toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal komt u in een woonkamer met een ornamenten plafond. Aan de voorzijde is een zitgedeelte en aan de achterzijde ligt een royale, gezellige woonkeuken met diverse apparatuur zoals een AGA fornuis met vier ovens, een inbouwkoelkast en vriezer en een Bosch vaatwasser. Via een deur en een schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin waarvan de bewatering geschiedt met behulp van een eigen bron.

Bovenverdieping
In de entreehal is ook de trapopgang naar de bovenverdieping waar zich vier slaapkamers bevinden. Twee kamers beschikken over een ingebouwde airco. Totaal heeft u drie inbouwkasten.
Op deze verdieping is ook de moderne badkamer welke in 2015 geheel is vernieuwd met een inloopdouche, een design radiator en wastafelmeubel. Separate toiletruimte. Een aparte wasruimte met de witgoedaansluitingen en de Cv-ketel (Vaillant) en een extra bergkast

Wonen in Woudenberg betekent ook centraal wonen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug met goede verbindingen met Utrecht en Amersfoort en tevens dicht bij prachtige wandelgebieden, zoals Landgoed den Treek en het Henschotermeer.

Samengevat
U kunt wonen in een grote gezinswoning met karakter. Praktisch ingericht met een zeer fraai aangelegde tuin. Maak een afspraak voor een bezichtiging.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 807 m2
  • 159 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen