Tuindorpweg 41A, Maarn: maandag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Samuel De Marezhof 49
Verkocht onder voorbehoud


€ 365.000,- k.k.

RUIM WONEN IN EEN MODERN ONTWORPEN HOFJE

Algemeen

In een ruim opgezet hofje in Maarsbergen is deze hoekwoning uit 2016 vrijgekomen.
Het hofje is bereikbaar via een toegangspoort.
De woning is volledig geïsoleerd, heeft op alle drie de verdiepingen vloerverwarming en is voorzien van zonnepanelen. De woning heeft een energielabel A.
Deze hoekwoning heeft een achtertuin op het zuiden die deels is bestraat en deels voorzien is van gras. Middels een handmatig bedienbaar zonnescherm over de totale breedte kunt u een heerlijke schaduwplek creëren. In de achtertuin staat een, over de gehele breedte, gebouwde houten schuur met elektra. Via een zijpad is de achtertuin bereikbaar.

Begane grond
Over de gehele beneden verdieping ligt houtkleurig laminaat, te beginnen bij de entreehal. Daar is de meterkast en een toiletruimte met waskom. Vanuit de entree komt u in de woonkamer die voorzien is van schuifdeuren naar de achtertuin. Een speciale trapkast biedt voldoende ruimte voor de opslag van bv. voorraad en de stofzuiger.
Grenzend aan de woonkamer is de L-vormige open keuken met een moderne uitstraling. U kookt op gas en beschikt over een inbouw koel- vriescombinatie en een vaatwasmachine.

1e verdieping
Aan de achterzijde van de woning ligt een ruime, lichte slaapkamer en een fraai afgewerkte badkamer met douchevoorziening, een ligbad, een tweede toilet, een wastafel en een dakraam voor lichtinval en ventilatie.
Een tweede, eveneens royale slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

2e (zolder)verdieping
Een vaste trap brengt u naar de tweede verdieping met een extra slaap- of werkkamer. Een inpandige berging herbergt de cv-ketel, de installatie van de mechanisch ventilatie en de witgoedaansluitingen.

Een ruime vliering geeft u veel extra bergruimte.

Samengevat
U woont in een speciaal, modern ontworpen ‘hofje’, waarin veel aandacht is besteed aan duurzaamheid en energiebesparing. Laat u overtuigen door een bezichtiging.
  • Eindwoning
  • 192 m2
  • 95 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen