Tuindorpweg 41A, Maarn: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Parklaan 42

3931 KK, Woudenberg

€ 495.000,- k.k.

VRIJSTAAND WONEN OP EEN ZEER MOOIE LOCATIE KAN NOG STEEDS

Op een van de mooiste locaties van de dorpsgemeente Woudenberg wacht een bijzonder charmante vrijstaande woning op een nieuwe bewoner, die op zoek is naar een karakteristieke jaren ’30 woning. U heeft vrij uitzicht over een fraaie parkomgeving met een slingerende vijver die de trots van Woudenberg is.
U heeft een grote, aan de zijkant gelegen tuin met zon- en schaduwplekjes die veel privacy geeft. Een fijne veranda en een houten berging voor de tuinspullen en de fietsen. Een praktische oprit voor de auto ontbreekt niet.

Indeling begane grond
In de entreehal bevinden zich een toiletruimte en de trapopgang naar de bovenverdieping. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met een fraaie erker en extra raampartijen in de zijgevel die u een overvloed aan licht geeft. Er ligt een fraaie houten vloer die in een lichte tint is gewaxed en strak gestucte wanden en plafonds.
De aangrenzende keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse keukenapparatuur. Praktische trapkast met (vernieuwde meterkast). Achter de keuken ligt een ruime bijkeuken die eventueel als eetkamer kan worden gebruikt en ingericht. Daar bevinden zich ook de witgoedaansluitingen en de deur naar de achtertuin.

Bovenverdieping
Via een bordestrap komt u op de verdieping waar zich twee slaapkamers bevinden die beide een dakkapel hebben in de zijgevel, waardoor er extra veel lichtinval is.
Een van de kamers heeft inbouwkasten. De aangrenzende badkamer is voorzien van een ligbad/ douche met een glazen spatscherm. Er is een 2e toilet en een wastafelmeubel. De badkamer is voorzien voor vloerverwarming.

Vliering
Op een praktische vliering staat de cv-ketel en heeft u veel extra berg- en opslagruimte.

Extra informatie
o Het dak van de woning is in 2020 volledig vervangen en extra geïsoleerd.
o De bijkeuken en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
o Alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn op loopafstand bereikbaar.

Samengevat
Een goed onderhouden, karakteristieke jaren ’30 woning (vrijstaand!) die werkelijk de moeite waard is om te bezichtigen. Een afspraak is zo gemaakt.
  • Vrijstaande woning
  • 325 m2
  • 89 m2
  • 2 slaapkamers


Bekijk meer woningen