Tuindorpweg 41A, Maarn: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Nieuweweg 75
Verkocht


€ 325.000,- k.k.

Aan de Nieuweweg 75 te Veenendaal mogen wij te koop aanbieden deze KARAKTERISTIEKE HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS UIT DE 30-ER JAREN met garage, berging, carport, tuinhuis en royale tuin.
De woning bevat nog veel originele details zoals paneeldeuren, glas-in-lood, originele stucplafonds en een erker.

Indeling.

Begane grond:

Via de voordeur met glas-in-loodramen betreedt u de hal met granito-vloer, en toegang tot de kelder. Vanuit de gang komt u in de L-vormige woonkamer ( ca. 26 m2) v.v. een PVC-vloer (2015) , erker en schouw.
Aansluitend bevindt zich de open keuken ( 2015) met inbouwapparatuur. Achter de keuken komt u,via een kleine tussenhal bij het toilet en wasmachine-ruimte.

1e verdieping:

Vanuit de gang bereikt u de eerste verdieping met 2 slaapkamers (voorheen 3,en weer eenvoudig te splitsen), Aan de straatzijde bevindt zich een slaapkamer van ca. 9,5 m2 welke is voorzien van een inbouwkast. Aan de tuinzijde hebben de huidige bewoners 2 slaapkamers samen gevoegd tot 1 grote slaapkamer ( ca. 14 m2) .Op eenvoudige wijze kan deze kamer weer worden gesplitst in 2 kamers indien gewenst. Verder vindt u op deze etage de badkamer met douche, wastafel en het 2e toilet en een toegang tot een mogelijk dakterras.

2e verdieping:

Via vaste trap naar voorzolder, een slaapkamer ( ca.8 m2) met dakvenster en zeer veel bergruimte.

Bijgebouwen:

Achter de woning bevindt zich een L-vormige garage, een carport, een tuinhuis en een berging.

Tuin:

De ruime tuin is fraai aangelegd met diverse zithoekjes en is gelegen op het westen.

Deze karakteristieke woning heeft spouw- , dak-,en glasisolatie en is deels v.v. rolluiken.

Veenendaal is een gezellige woonplaats met NS-station en uitvalswegen. In het gezellige centrum vindt u een ruime keuze aan winkels, horeca, theater en wekelijks een gezellige markt. Scholen in de directe nabijheid. Veenendaal heeft aan de noord-en oostzijde weilanden terwijl aan de zuidzijde prachtige bossen zijn. Kortom: een plezierige woonomgeving met veel mogelijkheden.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 350 m2
  • 97 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen