Tuindorpweg 41A, Maarn: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 0343 444 773

Metopestraat 0-ong

5705 AN, Helmond

€ 435.000,- v.o.n.

Welkom bij PuurHelmond!

De verkoop van twaalf duurzame patiowoningen op Suytkade is inmiddels gestart. Inschrijving op je woning naar keuze is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 27 mei a.s.
Inschrijven is mogelijk op de website puurhelmond.nl.

Een mooi plan met moderne patiowoningen met een warme en frisse uitstraling. Helder door de grote ramen met een mooie lichtinval. Fris in de vormgeving en de mooie details. Puur omdat de woningen ‘lekker’ dicht bij de Cacaofabriek liggen. De patiowoningen hebben een woonoppervlak variërend tussen circa 110 m2 en circa 120 m2. Alle patiowoningen hebben een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de verdieping 2 extra slaap-/hobbykamers.

Ideaal voor iedereen die gelijkvloers wil wonen met alle basiszaken op de begane grond of voor kleinere huishoudens omdat de patiowoningen ook beschikken over extra kamers op de verdieping.

Heb je interesse, klik dan via de projectlink onder aan deze pagina door naar de website van project PuurHelmond en lees meer over de woning zelf en de verkoopprocedure.

Woningen
De woningen van PuurHelmond zijn door Hilberink Bosch Architecten getekend. De architect heeft de binnen- en buitenruimte optimaal weten te benutten en een moderne strakke maar toch ook warme uitstraling gegeven. De grote ramen geven een mooie lichtinval, de patiowoningen zijn duurzaam en je kan lekker via een grote glazen schuifpui vertoeven in je eigen patiotuin. Iedere woning beschikt over een eigen oprit en berging.

Alle patiowoningen zijn uiteraard gasloos, zeer goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, gebalanceerde ventilatie en zonnepanelen. Klaar voor de toekomst!

De tuinen aan de achterzijde van de woningen worden afgewerkte met houten schuttingen en poorten. We hebben zelfs aan de opritten gedacht. Ze worden standaard door ons bestraat.

Keuken
De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar verrassen, verleiden en verwennen. De open keuken is tevens deel van de woonkamer. De meeste mensen willen graag zelf kiezen en het meubilair en de keuken op elkaar afstemmen. Je bent daarom vrij in de keuze van de keuken.

Sanitair
Voor de sanitaire voorzieningen hebben we gekozen voor een heldere basis die past bij het ontwerp van de woning. Goede materialen van Villeroy en Boch en Grohe zorgen voor een verzorgde uitstraling. We hebben een mooi tegelpakket samengesteld met moderne wand- en vloertegels. Wil je het sanitair personaliseren dan is dat vanzelfsprekend mogelijk.
  • Geschakelde woning
  • 151 m2
  • 113 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen