Tuindorpweg 41A, Maarn: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 0343 444 773

Maarnse Grindweg 12-h

3951 LK, Maarn

€ 995,- per maand

In de centraal gelegen gemeente Maarn is een hoogwaardige en moderne bedrijfsunit ontwikkeld met een eigen parkeerplek, die buitengewoon geschikt is voor ZZP-ers op zoek naar een bedrijfshal met kantoorruimte.

Deze unit in de gemeente Maarn ligt niet alleen centraal in ons land maar bevindt zich ook op korte afstand van de A12 en uitvalswegen naar nabij gelegen steden, zoals Amersfoort, Utrecht, Doorn en Zeist. Het centraal station is gelegen op vijf minuten loopafstand.

Indeling
Te huur is de bedrijfshal op de begane grond en de kantoorruimte op de eerste verdieping met parkeerplaats op eigen terrein.
Aan de voorzijde bestaat de entree uit een overheaddeur en een inloopdeur. De vrije hoogte is circa 3,20 m. De totale afmeting van de begane grond is 48 m2, inclusief een toiletvoorziening en een trapopgang naar de bovenverdieping.
De eerste verdieping is ingericht met L-vormige pantry, raampartijen, een eigen toilet en een separate doucheruimte met wastafel.

Bouwinformatie
De bedrijfsunit is onderhoudsvriendelijk ontwikkeld met aluminium kozijnen. De overheaddeur die horizontaal wordt geopend is sectionaal geconstrueerd.
Verder zijn de gevels deels gemetseld en is de bovenverdieping met sandwichpanelen afgewerkt.

Andere bouwaccenten:
o De fundering is op staal, alsmede een staalskelet opbouw
o Het plat stalen dak is hoogwaardig geïsoleerd

De genoemde metrages zijn bepaald op basis van NEN-meting. Mogelijke afwijkingen voorbehouden.

De huurprijs bedraagt € 995,- per maand excl. BTW en servicekosten. Het uitgangspunt is een belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
  • slaapkamers


Bekijk meer woningen