Tuindorpweg 41A, Maarn: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Johan Willem Frisolaan 6
Verkocht


€ 300.000,- k.k.

EEN FIJNE GEZINSWONING IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING

Johan Willem Frisolaan 6, Woudenberg.

Een rustige woonwijk in de gemeente Woudenberg, een keurige tussenwoning met parkeerplaats voor de deur en een goed onderhouden voortuin met opgemetselde borders.
Een ‘achterom’ brengt u naar een achtertuin op het zuiden met een terras en gazon.
Achterin staat een houten berging voor de tuinspullen en er is plaats genoeg voor de fietsen.

Binnen
In de entreehal bevindt zich een toilet met wasgelegenheid en een raam voor lichtinval en ventilatie. De trapkast biedt voldoende ruimte voor (bijvoorbeeld) de stofzuiger en de wekelijkse boodschappen.
Vanuit de hal komt u in een lichte woonkamer door de grote raampartijen voor en achter.
De wanden (voorzien van spachtelputz) en het plafond zijn recentelijk afgewerkt. Tevens heeft de woonkamer een gezellige voorzethaard.
Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken met divers inbouwkeukenapparatuur en van daaruit kunt u naar de achtertuin. Achter de keuken ligt de praktische bijkeuken met witgoed aansluitingen en de Nefit cv ketel uit 2018.

1e verdieping
Een met vloerbedekking beklede trap brengt u naar de overloop op de eerste verdieping. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer een vaste kastenwand heeft. Beide kamers zijn voorzien van met de hand te bedienen rolluiken.
Aan de voorzijde heeft u nog een slaapkamer. De moderne, slechts 4 jaar oude badkamer is volledig betegeld met witte en grijze tegels en is voorzien van een brede wastafel, een vrij hangend toilet en ventilatieraam. De inloopdouche met glazen entreedeur is inclusief sunshower.

2e (zolder)verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping met een voorzolder, waar voldoende ruimte is voor (bijvoorbeeld) een extra slaapkamer en een werk- of hobbyplek. Aan de achterzijde heeft u een dakkapel over de volle breedte van de woning. Het bitumen dakbedekking van de dakkapel, inclusief zinkwerk is in de zomer van 2020 vernieuwd. Er is daarnaast genoeg opbergruimte door de aanwezigheid van knieschotten.

Samengevat
U gaat wonen in een goed onderhouden gezinswoning met voldoende ruimte voor het invullen van extra woonwensen. Kijken dus.

De opgegeven woonoppervlakte is niet conform NEN-meting, i.v.m. de hoogte van de zolder. Volgens NEN-meting is de woonoppervlakte 89,36 m2.
  • Tussenwoning
  • 146 m2
  • 106 m2
  • 5 slaapkamers


Bekijk meer woningen