Tuindorpweg 41A, Maarn: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 0343 444 773

Dennenlaan 19

3951 XZ, Maarn

€ 650.000,- k.k.

BIJZONDERE GEZINSWONING OP BOSRIJKE LOKATIE

Bijna verborgen wonen in het groene en bosrijke Maarn is in die gemeente geen unicum. Deze twee onder één kap gezinswoning is daar een goed voorbeeld van. Vanzelfsprekend is uw tuin in harmonie met de omgeving. Vrij gelegen en met veel privacy. U beschikt over een ruime oprit naar een garage en voor de kleintjes is er een fijne speeltuin ‘om de hoek’.

Indeling
De entreehal is voorzien van een toilet, de meterkast en de trapopgang naar de bovenverdieping. Grenzend aan de hal treft u een slaap- of werkkamer en een betegelde ruimte met daar in de witgoedaansluitingen. Deze indeling is goed geschikt om daar een douchegelegenheid te realiseren, zodat u naar keuze, ook beneden kunt slapen inclusief sanitair.
Vanuit de entreehal kunt u ook naar een ruime woonkamer, welke aan de voorzijde van de woning is voorzien van een erker voor meer lichtinval. Het is mogelijk om in de woonkamer een open haard te plaatsen voor extra sfeer.
In de woonkamer is een toegang tot een flinke kelderkast waarin u veel bergruimte heeft. De plafonds zijn gestuukt en voorzien van inbouwspots.

Via een tussen hal komt u in een uitgebouwde keuken, met diverse inbouwkeuken- apparatuur, zoals een keramische kookplaat en een oven.
De keuken heeft toegang tot de achtertuin.

Bovenverdieping
Vanuit de overloop op de bovenverdieping kunt u naar twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben grote inbouwkasten en de badkamer is voorzien van een douche, een tweede toilet, een wastafel; en een designradiator.

Tuin
Een heerlijk groene tuin met terras aan de achterzijde van de woning biedt u veel privacy. Een ruime oprit naast de woning zorgt ervoor dat u diverse auto’s op eigen terrein kunt parkeren. De garage biedt plek aan een auto en bergruimte voor gereedschap of fietsen.

Extra informatie
Uitgezonderd de keuken is de gehele begane grond voorzien van een parketvloer.

Samengevat
Verzot op bos, rust en privacy. Dan moet u beslist een kijkje gaan nemen bij deze woning in de gemeente Maarn. U zult niet teleurgesteld worden.
  • Twee-onder-een-kap-woning
  • 359 m2
  • 74 m2
  • 3 slaapkamers


Bekijk meer woningen