Tuindorpweg 41A, Maarn: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 0343 444 773

Briedélaan 1

3951 BB, Maarn

€ 2.500,- per maand

TE HUUR: EXCLUSIEVE KANTOORRUIMTE

Op een gunstige locatie in de bosrijke gemeente Maarn is dicht aan de A12 een op recent zeer hoog niveau afgewerkt kantoorpand te huur, verdeeld over twee verdiepingen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de straat en op eigen terrein en er is er ook een NS station op 950m loop- fietsafstand.
Afhankelijk van uw onderneming heeft u door de bosrijke omgeving een rustige en productieve werksfeer.

Indeling:
Begane grond
Entree, met toegang tot een grote kantoorkamer ( 22,5 m2) voorzien van een eiken visgraat pvc vloer, welke overigens doorloopt over de gehele kantoorruimte.
Grenzend aan deze kantoorkamer beschikt u over een pantry met daarin een luxe donker getinte keuken met diverse inbouwapparatuur. In de entreehal bevindt zich de sanitaire ruimte met luxe uitgevoerd sanitair. Vanuit de hal bereikt u de tweede (entree)hal voor de bovenverdieping, vanuit deze hal is de tweede vergelijkbare pantry met hoogwaardig keukenblok bereikbaar, tevens bevindt zich hier nog een tweede kantoorkamer ( 9,5 m2) met dezelfde luxe afwerking. Op de begane grond is ruimte voor zeker 8 werkplekken.
Achter het pand bevindt zich een sfeervolle achtertuin welke ook geschikt is gemaakt voor het houden van werkoverleg en zakelijke besprekingen met clientèle .

Eerste verdieping:
Royale hal met toegang tot twee ruime eveneens hoogwaardig afgewerkte kantoorkamers met veel licht inval door Velux “lichtstraten”. Op deze verdieping is ruimte voor zo’n 6 werkplekken.

BESCHIKBAAR VOOR 2 BEDRIJVEN!
Doordat het pand beschikt over een entree aan de voorzijde en een aan de achterzijde, geeft dit de mogelijkheid twee verschillende ondernemingen in het pand te vestigen.

Extra informatie
De genoemde metrages zijn bepaald op basis van NEN-meting. Mogelijke afwijkingen voorbehouden.

Huur
o De huurprijs bedraagt € 2.500,– per maand inclusief service kosten excl. BTW. Het uitgangspunt is een belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
o Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huur en BTW.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
  • 251 m2
  • slaapkamers


Bekijk meer woningen