Tuindorpweg 41A, Maarn: vandaag open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Breeschoten 1-d

3925 ME, Scherpenzeel

€ 1.500,- per maand

TE HUUR: VOORMALIGE SCHAAPSKOOI ALS WONING GERENOVEERD

Midden in ruim en rustgevend weilanden gebied, maar wel op korte afstand van de landelijke gemeente Scherpenzeel staat een authentieke schaapskooi voor u te huur. Deze schaapskooi is getransformeerd in een woning en van alle gemakken voorzien. De voormalige schaapskooi heeft nu dubbele beglazing en de gevels zijn met hout afgewerkt, waardoor er een goede isolatie is. Via een afgesloten hek rijdt u over een pad naar uw woning, welke omringd wordt door een tuin en veel bomen. Er staat ook een berging voor uw tuinmeubilair, gereedschap en ook de fietsen kunnen er een beschut plaatsje krijgen.

Via een voordeur komt u in een entreehal met de trapopgang naar boven en een bergkast voor de witgoed aansluitingen. Aan deze hal grenzen twee slaapkamers, een werkkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan het einde van de hal komt u in een gezellige woonkamer met een open keuken. Deze heeft aan twee zijden een rechte opstelling met diverse apparatuur en kastruimte.

U heeft in de woonkamer rondom ramen waardoor u naar alle kanten uitzicht heeft op de natuur en uiteraard veel lichtinval. Er staat een open haard en u loopt over een houten vloer. In de kamer is tevens een deur naar het terras.

De eerste verdieping heeft een logeerkamer met wastafel en veel opberg mogelijkheden.

De schaapskooi is aangesloten op het riool, elektranet, heeft een gastank en eveneens een internet aansluiting. De huurprijs is exclusief de kosten voor gas/elektra en water. De gezellige dorpskern van Scherpenzeel met al haar voorzieningen ligt op circa 5 minuten rijden. Eveneens zijn de snelwegen van de A12 en A30 op korte afstand.

Attentie.
• Als u belangstelling heeft om deze prachtige en efficiënt verbouwde schaapskooi te huren dan wordt er een huurderscheck uitgevoerd. Ook vragen wij van
een mogelijke huurder een motivatie brief en inkomensgegevens.

• Het betreft een tijdelijke huur van maximaal twee jaar.
  • Vrijstaande woning
  • 2.000 m2
  • 95 m2
  • 4 slaapkamers


Bekijk meer woningen