Tuindorpweg 41A, Maarn: open tot 17.30 uur
Bel ons direct: 0343 444 773

Boslaan 15

3951 CB, Maarn

€ 1.495.000,- k.k.

GA WONEN OP EEN SCHITTERENDE BOSRIJKE LOCATIE

In het bos- en lommerrijke Maarn is op een werkelijk prachtige locatie een vrijstaande villa beschikbaar gekomen op en perceel van ca 1500 m2 met een woonoppervlakte van 204 m2. Zo uw huis uit het bos van het natuurgebied de Maarnse Koeheuvels in? Zeker wel, maar ook in uw achtertuin is het goed toeven. Meerdere terrassen, veel privacy en een tuinhuis. Deze villa heeft een aparte architectuur, waarbij de inpandige garage zorgt voor een verhoogd woongedeelte met extra privacy.

Indeling
Vanuit de entreehal met een garderobe heeft u toegang tot een werk- studeerkamer en de royale woonkamer op het verhoogde niveau boven de garage ingang. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en biedt uitzicht over de fraaie voortuin.
In de ruime woonkeuken heeft u veel kastruimte en diverse inbouw keukenapparatuur. Achter de keuken is een bijkeuken.
Vanuit een tweede, afgesloten, hal is er toegang tot een slaapkamer, een toiletruimte en de trap naar de bovenverdieping.
Op de vloer van de begane grond liggen fraaie travertintegels.

Bovenverdieping
Grenzend aan de overloop op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één aan de voorzijde met een balkon.
Er is een ‘waskamer’ met de witgoedaansluitingen en in de ruime licht getinte badkamer staan een ligbad, een douchecabine een wastafel en een toilet.
Op deze verdieping is een tweede moderne badkamer met een douche, een wastafel en nog een toilet.

Samengevat
Een unieke kans in een villawijk met uitsluitend ruim gelegen villa’s. Een schitterende locatie van waaruit u letterlijk de ‘bomen en het bos’ kunt zien.
Zeer de moeite waard om dat zelf te beleven. Vraag nu een bezichtiging aan.
  • Vrijstaande woning
  • 1.498 m2
  • 204 m2
  • 5 slaapkamers


Bekijk meer woningen