Tuindorpweg 41A, Maarn: morgen open vanaf 09.00
Bel ons direct: 0343 444 773

Nick Breur

Register Makelaar Taxateur

Mijn naam is Nick Breur. In 1978 ben ik begonnen als projectbegeleider van bouwprojecten in binnen-en buitenland, maar begon in de 80-er jaren met de opleiding tot makelaar. In 1992 startten wij  Breur Makelaardij, eerst vanuit huis, later met kantoor aan huis en sinds 2005 vanuit ons kantoor aan de Tuindorpweg in Maarn.

In 1997 werd ik door de Rechtbank Utrecht beëdigd. Breur Makelaardij werd al snel een begrip en in de loop van bijna 30 jaar verkochten- en vonden velen hun droomhuis in Maarn en op de Heuvelrug. Naast aan- en verkoop verricht ik taxaties voor financiering, rechtbank etc.

Werken en wonen in Maarn is heerlijk, een schitterende bosrijke omgeving en een gezellig dorp waarbij ik het persoonlijk contact altijd erg belangrijk vind. Ik ben geboren en getogen op de Utrechtse Heuvelrug en woon, samen met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, met veel plezier in Maarn. In mijn vrije tijd ben ik actief in diverse besturen, heb als trouwambtenaar al menig huwelijk gesloten en ben auditor voor het Taxateursregister NRVT. Sinds januari 2020 ben ik ook meester-taxateur en leid aankomende taxateurs op.

Christa van Hunnik

Makelaar

Mijn naam is Christa van Hunnik. Ik ben getrouwd met Stian en samen hebben wij 2 kinderen, Geerten en Esmee en een kleine labradoodle Ody. Woonachtig in Scherpenzeel. Ik ben een ‘’mensen-mens’’, zie het glas half vol en denk graag in oplossingen.

Na mijn opleiding aan de HEAO-mer -differtiatie Makelaardij – in Eindhoven, ben ik gelijk gaan werken in de  makelaardij. Jarenlang gewerkt bij de Keizers Makelaars in Nieuwegein en Utrecht. Beëdigd als makelaardij oz bij de rechtbank in Utrecht. En daarna heb ik de grote stad ingeruild voor de dorpen Woudenberg en Scherpenzeel. Ruim 12 jaar gewerkt  bij Schimmel Makelaardij. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de regio Ede, beheer van onroerend goed portefeuilles en kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Anne Schermers

Commercieel Medewerker

Mijn naam is Anne Schermers, 20 jaar oud. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Geijtenbeek & Boers makelaars en nu ga ik het team van Breur makelaars versterken.

In mijn werk houd ik mij bezig met heel veel verschillende zaken, zoals het aanmelden van de woningen, het opstellen van de koopovereenkomsten, het bijhouden van onze social mediakanalen en vele zaken hieromheen. Vooral het contact met u als klant en het zo goed mogelijk presenteren van de woningen vind ik erg leuk om te doen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en er lekker op uit te gaan! Hopelijk tot snel!

Barbara Boers

Register Makelaar Taxateur

Sinds 2001 woon ik in Woudenberg. Samen met Peter en twee honden Swami en Basho. Was werkzaam in Hilversum als producer van tv-programma’s, bedrijfsvideo’s en documentaires.

Ik ben in 1998 overgestapt naar de makelaardij. Samen met mijn schoonzusje kochten wij Schimmel Makelaardij met kantoren in Scherpenzeel en Woudenberg. Voor mij betekende dat een heel andere maar wel boeiende wereld. Allereerst werkte ik als hypotheekadviseur en studeerde – vaak in de avonduren- voor makelaar. In 2007 werd ik beëdigd als NVM-makelaar Taxateur.

Sinds 1 november 2019 ben ik samen met Erwin Geijtenbeek deze makelaardij gestart onder de naam Geijtenbeek & Boers Makelaars en nu wordt dat uitgebreid met een nieuwe vestiging onder de naam Breur makelaars. Mijn specialisatie? Taxaties voor woningen. Alle klanten met wie ik op pad ben, ontmoeten een makelaar die houdt van de details en recht door zee is.

Erwin Geijtenbeek

Makelaar

Mijn naam is Erwin Geijtenbeek. Ik ben in Woudenberg geboren en getogen. In 2001 ben ik getrouwd met Petra. Samen hebben wij 3 jongens; Joost, Thom en Bas. U zou mij kunnen kennen als makelaar in Woudenberg waar ik in 2011 ben begonnen. Vervolgens ben ik als zelfstandig makelaar werkzaam geweest onder de naam Makelaardij Geijtenbeek.

Op 1 november 2019 zijn Barbara Boers en ik een makelaardij begonnen onder de naam: Geijtenbeek & Boers Makelaars en per 1 januari 2021 wordt dit uitgebreid met Breur makelaars.

Ik ben een Bourgondiër, een gezelligheidsdier, misschien te eerlijk, maar betrouwbaar en bovenal een mensenmens. Ik houd van een informele, open benadering en een vleugje gezonde humor ontbreekt niet als ik met u in zee ga. Dat maakt mij dé no-nonsense makelaar van deze regio.

Erica Legemaat

Taxatie medewerker

Ik ben Erica Legemaat en geboren in Strijen, een voormalige gemeente in de Hoeksche Waard behorend bij de Provincie Zuid-Holland. In 1999 ben ik getrouwd met Piet en wonen wij inmiddels met onze zonen Wouter en Rafael in de gemeente Woudenberg.

Oorspronkelijk ben ik voor mijn huwelijk opgeleid als verpleegkundige en heb ik gewerkt in Middelharnis en Katwijk.

Twee jaar geleden heb ik een administratieve opleiding gevolgd en dat komt mij nu goed van pas in mijn nieuwe baan voor de makelaardijen Breur Makelaars en Geijtenbeek & Boers Makelaars. Mijn werk bestaat op dit moment voornamelijk uit het uitwerken van taxatierapporten.

“Of ik mijn werk leuk vind? Zeker weten! Ik werk samen in een klein, enthousiast team en leer nog elke dag van het makelaars-vak.”


Geen omkijken meer!

Na het overlijden van mijn ouders moesten wij het huis in Veenendaal verkopen. Omdat Nick Breur een zakelijke klant van mij is, was de verkoop dan ook aan hem gegund. Zoals ik ook gewend was van Nick nam hij alles uit handen en kwam hij na wat mij beloofd was. Het huis was zeer snel verkocht en wij hadden als familie nergens geen omkijken naar. Geef Nick Breur een huis en een prijs in handen, dan doet hij de rest.

Bedankt voor de verkoop van State 3 te Veenendaal, je bent een kanjer Nick.

Lex van de Straat

Betrouwbaarheid is zijn grote pluspunt

Een makelaar met visie op de woningmarkt van met name de Utrechtse Heuvelrug. Betrouwbaarheid is zijn grote pluspunt. Mede goed advies en begeleiding.

Ben Taken

Droomhuis via hem gevonden

Zeer ervaren makelaar met een groot netwerk. Wij hebben ons droomhuis via hem gevonden.

En we zijn nog alle dagen blij dat Nick Breur ons zo goed heeft geholpen.

S van Rijn

Zeer aan te raden

Naast een deskundig advies en kennis van de woningen op de Heuvelrug, is de heer Breur vooral onderscheidend in zijn manier van omgang met de klant. Oprecht vriendelijk , belangstellend en eerlijk. Met andere woorden, zeer aan te raden.

Rein van Elst